De Spannende verhalen website.

Stuur je eigen verhaal   en maak kans op de 3 boeken van 50 tinten grijs!

Een bliksembeurt op school

Waardering: Vrouwen 6.6
   Mannen 7.3
7 7
Door: Goofy | Categorie: Door hem | Genre: Spannend op het werk

Ik belde je op maandag op, om te zeggen dat ik de volgende dag, de 20ste, in Breda moest zijn. Dat het misschien wel leuk was om even op school te komen kijken. Enzo, zei ik er veelzeggend achteraan. Dat vond je wel een goed idee. Ik zei dat ik er om een uur of tien zou zijn. Dat kon, maar dan had je maar ongeveer een half uurtje zei je.
En vroeger had je ook geen tijd vanwege een overleg. Nou, een vluggertje dan maar zei ik.

Een half uurtje nadat we opgehangen hadden kwam er een sms-je bij je binnen. 'Als we dan toch zo weinig tijd hebben is het misschien goed als je een beetje voorbereid bent. Doe dus maar een rok en kousen aan en tegen tienen (of eerder) als je wilt, je slipje uit.'

Je sms-te terug: 'Daar zou ik maar niet op rekenen hoor. Is toch wel erg druk op school'.

Ik: 'Een slaafje is een slaafje en hoort te luisteren. Dat weet je toch he!'

Er kwam geen antwoord meer. Ik was benieuwd wat er de volgende dag zou gebeuren.

Toen ik bij school kwam belde ik je, zodat je naar de ingang kon komen de gangen maar in de hal, waar we elkaar ontmoetten, waren toch de nodige mensen. We begroetten elkaar kussend, op de wangen maar onderwijl legde ik wel direct mijn hand op je billen. Uiteraard om te voelen of je een slipje aan had. Ik voelde direct dat dat niet zo was.
'Goed geluisterd, geil slaafje van me', zei ik.
'Ja, goed he. Maar misschien wel beter als je hier je hand weer van mijn billen haalt. Staat toch een beetje vreemd. Al vind ik dat wel jammer. Kom, we gaan naar boven.'

Je liep voor me uit de trap op. Ik liep schuin achter je en dat gaf me de kans om even met mijn hand onder je rok te glijden naar je kutje. Er was niemand die het kon zien. Maar dat kon uiteraard zo veranderen.
'Sta even stil', zei ik.
Je stopte, waardoor ik nu beter kon voelen dat je heel nat was.
Langzaam liet ik een vinger naar binnen glijden. 'Hmm, dat voelt erg warm en nat. Dat kutje heeft er veel zin in geloof ik'.
Ik haalde mijn vinger eruit en likte 'm af. 'Smaakt ook goed. Heerlijk.'
Je liep weer door. 'Waar gaan we eigenlijk naar toe?'
'Zal je wel zien.'

We liepen door een gang met volle klassen. Je was goed voorbereid, bijna aan het eind van de gang was het op een na laatste klaslokaal leeg. We gingen naar binnen. We hijgden allebei een beetje van de spanning. Toen we de deur hadden dichtgedaan en we net buiten het zicht waren van mensen die langs zouden lopen, draaide je je om en
legde je armen om mijn nek. We begonnen te zoenen. "Ik heb je gemist. Ik heb zo'n zin in je", zei je. "Jammer dat we zo weinig tijd hebben."

"Maar genoeg", zei ik.
Ik draaide je om en legde je voorover op een bureau. Je voelde hoe je rok omhoog werd geslagen. Ik gleed met mijn vinger langs je kutje en over je clitoris. Je rilde een beetje van spanning en genot. "Vlug", zei je. "We moeten opschieten. Ik kan zo niet gezien worden."

Ik had mijn broek al los gemaakt en zakte een beetje door mijn knieën, waardoor ik mijn stijve pik gemakkelijke naar binnen kon laten glijden. We deden niet ingewikkeld. Ik neukte je hard en dat was precies wat je wilde. Mijn bovenbenen tegen je billen aan, mijn ballen tegen je kutje, mijn pik diep van binnen.

Ik deed niet mijn best om me in te houden. Ik wilde klaar komen en jij wilde ook dat ik klaar zou komen. Ik had niet gedacht dat het bij jou ook zo snel zou lukken. Ik zei ik dat je vol ging spuiten. Mijn sperma diep in je natte kutje. Je voelde hoe mijn spanning toenam en toen ik in je spoot, zo ver mogelijk in je en jij billen ook zo stevig
mogelijk naar achteren, tegen mij aan duwde, toen kwam je opeens ook
klaar. Je trilde en kreunde zachtjes.
"Hmmm, dat was lekker. Daar was ik echt weer aan toe."

Ik ging langzaam uit je en je voelde hoe een beetje sperma langs je benen liep. Je wilde het wegvegen met een zakdoekje, maar ik zei dat het een goede herinnering was voor de rest van de dag.

Je moest al bijna naar de afspraak. Je bracht me weer naar beneden. Je benen trilde nog een beetje - net als die van mij trouwens. We kusten elkaar gedag. Jammer dat we zo weinig tijd hadden, zei je nog. Hoewel dit voor een bliksembezoek toch behoorlijk bevredigend was. En net toen je dat zei voelde je weer wat nats langs je benen
lopen.
"Maar ik ga denk zo wel even een slipje aantrekken."

Toen ik ’s avonds thuis kwam en je een kus gaf voelde ik direct weer even aan je billen. Inderdaad, een slipje. ‘Maar ik heb me nog niet gewassen hoor’, zei je. Jezus, wat vond ik jou toch een heerlijk geil wezen. ’s Avonds namen we er wat meer tijd voor dan die ochtend.

 

Ik ben een
vrouw
man
Waardering
Bezoekers reacties:
diana

NOU NOU WAT EEN HAASTIG VERHAAL MAAR JA DAT KAN OOK LEUK ZIJN VOORAL ALS JE HET BEIDEN LEUK VIND


Reageer:
Het is niet toegestaan persoonlijke informatie te plaatsen. Hiermee willen je doorverwijzen naar onze prikboord. (binnenkort open.)
Typ het volgende woord hieronder achterstevoren: g8j